Jednakost kod zapošljavanja žena

U sklopu S.A.A.F.E.E. projekta punim nazivom “Poduzmi pozitivne korake za postizanje jednakosti pri zapošljavanju žena” nastavljaju se radionice i savjetovanja na tjednoj bazi i to prema sljedećem rasporedu:

03. kolovoza Radionica: Nasilje i mitovi o nasilju.

Na ovoj radionici čuti ćete koji su najčešći mitovi o nasilju te kako su oni zapravo samo to – mitovi. Kako reagirati, kome se obratiti i što savjetovati drugima?

10. kolovoza Grupno savjetovanje: Osnaživanje žena

Kako se ohrabriti u teškim trenucima, a posebno kada ste nezadovoljne, nezaposlene i pod stresom?

24. kolovoza Grupno savjetovanje: Pozitivno mišljenje

Saznajte na koji način koristiti pozitivno mišljenje kako bi se bolje osjećale, efektivno rješavale probleme ili pak se motivirale za traženje poslova.

Radionice, grupna i individualna savjetovanja provode se besplatno i na tjednoj bazi za žene koje su dugotrajno nezaposlene (više od 1 godinu), teško zapošljive (zbog godina, invaliditeta, pripadnosti romskoj nacionalnoj manjini) ili su pak žrtve obiteljskog nasilja. Uz prethodnu najavu na 040/395-026 (Margareta Mihalic) sve ste dobrodošle!

U sklopu projekta pokrenuli smo i web stranicu Neovisna.com
na kojoj možete naći otvorene natječaje za poslove u Međimurskoj županiji kao i pozive na radionice, grupna i individualna savjetovanja te upute kako ostvariti svoja prava.

Pogledajte web stranicu.

Projekt “Poduzmi pozitivne korake za postizanje jednakosti pri zapošljavanju žena” provodi Međimurska županija uz partnere Udrugu Zora, Zavod za zapošljavanje – Područna služba Čakovec i Dom za žrtve obiteljskog nasilja – Sigurna kuća Čakovec.

Financijski ga podržava EU kroz program IPA IV. komponenta – Razvoj ljudskih potencijala, a sufinanciraju ga Međimurska županija i Zavod za zapošljavanje – Središnja služba Čakovec. Opći cilj projekta je smanjiti socijalnu isključenost žena, posebno žrtava obiteljskog nasilja i dugoročno nezaposlenih kao i teško zapošljivih žena iz Međimurske županije.

buy levitra