Obilježavanje Međunarodnog dana žena

Dana 08. ožujka 2021.g. povodom obilježavanja Međunarodnog dana žena Dom za žrtve nasilja u obitelji NOVI POČETAK organizirao je u suradnji sa Sigurnom kućom Čakovec – Dom za žrtve nasilja u obitelji te Centrom za edukaciju, savjetovanje i istraživanje (CESI) i Ministarstvom unutarnjih poslova – PU Varaždinska okrugli stol pod nazivom “Nevidljivi ožiljci”. Naglasak okruglog stola bio je na psihičkim, emocionalnim i ekonomskim oblicima nasilja koji su iz različitih razloga manje prepoznati, a ravnateljica Doma za žrtve obiteljskog nadan žena_skintegrasilja svojim je predavanjem na okruglom stolu izložila prikaz žrtava obiteljskog nasilja. Nasilje predstavlja složeni društveni problem stoga je nužna suradnja i međusobna razmjena iskustava i stručnih znanja među službama uključenim u pružanje podrške žrtvama nasilja u obitelji.

Povodom Dana žena, korisnice našeg Doma darivane su hrvatskim kozmetičkim proizvodima proizvođača Skintegra, što im je izmamilo veliki osmijeh na licu!

Ovim povodom zahvaljujemo Skintegri za vrijednu donaciju svojih proizvoda i iskazani senzibilitet za žrtve obiteljskog nasilja!